Investiční aktivity v Jihočeském kraji - Schreiberová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Název mé bakaářské práce je Investiční aktivity v Jihočeském kraji. Na základě zadaného tématu a po poskytnutých informacích z různých úřadů, především Krajského úřadu Jihočeského kraje a statutárního města České Budějovice, byla vypracována praktická část. V praktické části byly rozebrány 4 významné veřejné investice. Je to dálnice D3, IV. tranzitní železniční koridor, Letiště v Plané u Českých Budějovic a zamýšlení vybudování nové čtvrti ve Čtyřech Dvorech v Českých Budějovicích.
Investments in South Bohemia
Keywords: jižní Čechy; investice; ekonomický růst; Krajský úřad; CzechInvest; České Budějovice; greenfield; brownfield; South Bohemia; investments; economic growth; Regional authority; CzechInvest; České Budějovice; greenfield; brownfield