Význam supervize pro pracovníky v sociálních službách v pobytových zařízeních - Bendová, Irena (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce popisuje význam supervize pro pracovníky v sociálních službách v pobytových zařízeních. V první části jsou nejprve popsány druhy, formy, funkce a metody používané v supervizi. Dále je uveden celý supervizní proces. Další dvě kapitoly jsou blíže věnovány sociálním službám. V posledních dvou částech se práce věnuje významu supervize v sociálních službách. Na závěr jsou porovnány poznatky z odborné literatury s příkladem z praxe.
The importance of the supervision of the social workers within the limits and frameworks of the long-term stay institutions
Keywords: Supervize; aktéři supervize; supervizor; supervidovaný; pracovník v sociálních službách; sociální služby; význam supervize; organizace; CSS Stod.; Supervision; supervision participants; supervisor; supervised; social worker; social service; the importance of supervision; organization; Social Services Centre Stod.