Zhodnocení rozvoje venkova v Jihočeském kraji - Bena, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce se týká zájmového území Jihočeského kraje. Analyzuje aktuální situaci v kraji a rozvojové programy a jejich přínosy pro venkovský prostor v Jihočeském kraji za časové období let 2004 - 2006. V práci jsou analyzovány rozvojové programy pro zemědělství a venkov, a to Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství, Horizontální plán rozvoje venkova a Program obnovy venkova.
Evaluation of rural development of South Bohemia region
Keywords: Strukturální fondy; Operační program; Horizontální plán rozvoje venkova; Program obnovy venkova; Analýzy; Jihočeský kraj; Structural funds; Operational funds; Horizontal plan of rural development; Program of regeneration of rural areas; Analysis; South Bohemia region