Útočná reklama v politickém marketingu - Ondřej, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce analyzuje a shrnuje využívání útočné (negativní) politické reklamy v České republice v roce 2009. Druhá polovina práce je zaměřena na zjištění a analyzování postojů českých potenciálních voličů k negativní politické reklamě.
Attack Advertising in Political Marketing
Keywords: útočná politická reklama; negativní politická reklama; srovnávací reklama; anonymní negativní reklama; postoje potenciálních voličů; attack political advertising; negative political advertising; comparative advertising; anonymous negative advertising; standpoints of potential voters