Návrh projektové dokumentace adaptace stavebního objektu sloužícímu k účelu požární ochrany - Strnad, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce řeší stavební a technologickou adaptaci objektů požárních zbrojnic. Práce se dále zabývá zjištěním stavu a příčin poruch těchto objektů a seznamuje s potřebnou legislativou pro provedení rekonstrukce. Hlavním cílem mé práce je navrhnout projektovou dokumentaci adaptace požární zbrojnice, konkrétně v lokalitě Lišov.
Draft project documents adaptation of the building serving the purpose of fire protection
Keywords: stavební a technologická adaptace; požární zbrojnice; rekonstrukce.; construction and technological adaptation; fire station; reconstruction.