Technologie WiFi Direct a její praktické využití - Starý, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je zjistit praktické využití technologie Wi-Fi Direct na základě experimentálního ověření, které bude probíhat prostřednictvím dvou mobilních zařízení. Na těchto zařízeních bude provedena základní analýza vlastností sítě a naměřené výsledky budou porovnány s teoretickými hodnotami technologií Ad-hoc a BlueTooth. Prostřednictvím tohoto porovnání určíme, kde bychom tuto novou technologii mohli v praxi využít.
WiFi Direct Technology and its practical use
Keywords: Wi-Fi; Wi-Fi Direct; Ad-hoc; BlueTooth; Wi-Fi; Wi-Fi Direct; Ad-hoc; BlueTooth