Dopad pandemie Covid-19 na psychiku učitelů - Sýkorová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce s názvem Dopad pandemie COVID-19 na psychiku učitelů se skládá z teoretické části, jež se zabývá emocemi a pracovní motivací učitelů a faktory, které je ovlivňují. Tato část dále obsahuje nástin problematiky online výuky a změny, které s sebou přinesl nečekaný příchod distanční výuky v době pandemie COVID-19. Empirická část sestává z představení použitého výzkumného designu a samotných dat, která byla sebrána pomocí polostrukturovaných rozhovorů s učiteli středních škol a následně kvalitativně zpracována.
The impact of the Covid-19 pandemic on the psyche of teachers
Keywords: Učitel; pandemie; covid-19; emoce; pracovní motivace; Teacher; pandemic; covid-19; emotions; motivation