Interaktivní aplikace pro orientaci a navigaci v kampusu Jihočeské univerzity - Beran, Pavel (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce je vytvořit mobilní aplikaci pro operační systém Android, která bude poskytovat pomocnou ruku při orientaci a pohybu studentů po kampusu Jihočeské univerzity, bude umožňovat uživatelům zjistit svoji polohu a zajistí následnou navigaci na vybrané místo. Aplikace poskytne informace o budovách univerzity a intuitivní vyhledávání těchto informací. Aplikace bude bilingvní. Tato bakalářská práce obsahuje analýzu, návrh, implementaci a testování vytvořené aplikace.
Interactive application for orientation and navigation on the campus of the University of South Bohemia
Keywords: GPS; navigace; mapy; Android; OrqStructure; MapBox; GPS; navigation; maps; Android; OrqStructure; MapBox