4G - Dostálek, Libor; null, null (Česká společnost uživatelů otevřených systémů EurOpen.CZ, 2015)
Příspěvek se věnoval: Generace mobilní sítí, Síťová vrstva: EPS (Evolved Packet System), Aplikační vrstva: IMS (Internet Multimedia Subsystem), Veřejná a privátní identita, IMPI a IMPU, ISIM/USIM, Roaming a IPX, Autentizace na web pomocí mobilu, odposlech, Zmáčkni a mluv, AKA algoritmus
4G
Keywords: mobilní sítě, Evolved Packet System, Internet Multimedia Subsystem, IMPI a IMPU, ISIM/USIM, Roaming, IPX, AKA; mobile networks, Evolved Packet System, Internet Multimedia Subsystem, IMPI and IMPU, ISIM/USIM, Roaming, IPX, AKA