Příprava výukových materiálů pro předmět agrofyzika: vlastnosti vody - Staněk, Milan (Jihočeská univerzita, 2015)
Shromáždění výukových materiálů o vlastnostech vody. Fyzikální vlastnosti vody, její anomálie a porovnání s jinými látkami. Její chemické vlastnosti a vliv na životní prostředí.
Preparation of teaching materials for the subject agrophysics: properities of water
Keywords: vlastnosti; voda; led; vodní pára; fyzika; properities; water; water vapor; ice