Porovnání spotřebitelských úvěrů na českém trhu - Knězů, Jakub (Jihočeská univerzita, 2022)
Předmětem bakalářské práce je porovnání nabídek spotřebitelských úvěrů na českém trhu. S pomocí spotřebitelského úvěru mají domácnosti možnost rychle přijít k penězům pro své účely, na které momentálně nemají dostatek finančních prostředků. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy související se spotřebitelskými úvěry včetně jejich získávání. Praktická část je vymezena dotazníku a 3 hypotetickým situacím s výsledným porovnáním nabídek pro tyto konkrétní účely.
Comparation of consumer credits on Czech market
Keywords: spotřebitelský úvěr; porovnání; bankovní instituce; nebankovní instituce; consumer credit; comparison; bank institution; non-bank institution