Podnikový majetek a investiční záměry podniku - Ondřejová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na majetek podniku a jeho investiční záměry. Cílem práce je analýza investiční činnosti v podmínkách konkrétního podniku a zhodnocení konkrétní investiční akce. Jako podklad pro toto zhodnocení slouží analýza podnikového majetku zaměřená především na dlouhodobý hmotný majetek. Nejdříve je analyzován celkový majetek podniku. Poté je věnována pozornost především dlouhodobému hmotnému majetku, který je zhodnocen z hlediska struktury, vývoje, využití a vybavenosti. Analýza investiční činnosti je zaměřena na zhodnocení efektivnosti konkrétní investiční akce .
Business estate and investment project of the company
Keywords: podnikový majetek; dlouhodobý hmotný majetek; investiční činnost podniku; efektivnost investic; business estate; longtime tangible property; investment activity of the company; investment efficiency