Analýza kontroly jakosti a distribuce výrobků v podniku - Gondeková, Renata (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou logistiky ve vybraném potravinářském podniku, který je výrobcem mražených bramborových specialit. Diplomová práce analyzuje kontrolu kvality, řízení jakosti, skladování mražených výrobků, distribuci výrobků, úroveň poskytovaných služeb.
Analysis system control quality and distribution products in company
Keywords: kvalita; řízení jakosti; skladování; distribuce; mražené; potraviny; bramborové výrobky; logistika; HACCP; BRC; EAN; RFID; výroba; audit; sklady; control quality; stocking; distribution; frozen; groceries; potato products; logistic; HACCP; BRC; EAN; RFID; audit; stock