Spotřební chování občanů České republiky jako účastníků lázeňského cestovního ruchu v Maďarsku - Chovítková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce bylo provést analýzu spotřebního chování občanů České republiky na trhu lázeňského cestovního ruchu. Specificky se práce zabývá chováním ve vztahu k nabídce lázeňských služeb v Maďarsku. Na základě skutečností zjištěných v rámci analýzy a marketingového výzkumu byly určeny klíčové momenty při rozhodování o spotřebě lázeňských produktů a navrhnuta opatření pro přizpůsobení nabídky poskytovatelů služeb požadavkům českých návštěvníků.
Consumer behavior of Czech citizens on the Hungarian spa tourist market
Keywords: spotřební chování; kupní rozhodovací proces; motivace; lázeňský cestovní ruch; Maďarsko; český spotřebitel; consumer behavior; decision making process; motivation; spa and wellness tourism; Hungary; Czech consumers