Marketingová studie využití vybrané technické památky - Štěrbová, Radka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce analyzuje využití technických památek v produktech cestovního ruchu na Táborsku. Dále zpracovává marketingový plán projektu zamýšlené rekonstrukce vybrané technické památky (bývalá Křižíkova elektrárna) na multifunkční kulturní centrum. Na základě zjištěných údajů jsou sledovány možné finanční výsledky a zdroje financování tohoto projektu a navrhuje strategii dalšího vývoje.
Marketing study of useage technical sights
Keywords: cestovni ruch; marketingový plán; technické památky; projekt; tourism; marketing plan; technical sights; project