Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova ( EAFRD) a jeho vliv na zvýšení rozvojového potenciálu venkovského prostoru - Kyselová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Obsah a význam EAFRD, literární rešerše. Sběr vstupních informací- přehled přiznaných dotačních titulů s přesnou lokalizací podle příslušného rozvojového potenciálu regionu. Vytvoření komparační tabulky mezi vloženým finančními prostředky a předpokládanými efekty přiznaných dotačních titulů z fondu EAFERD v rámci JK. Výpočet předpokládaného nárůstu rozvojového potenciálu pro příslušnou oblast. Vypracování mapového a textového podkladu s určením potřebnosti alokace finančních zdrojů z fondu EAFRD.
European agrarian fund for development country (EAFRD) and its influence on raise developind potential provincial space
Keywords: EAFRD; venkovský prostor; EAFRD; rural area