Systém vzdělávání ve vybrané organizaci - Hrdinková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je analyzovat vzdělávací systém ve vybrané organizaci, jeho zhodnocení a návrh změn pro zlepšení současné situace. Literární rešerše popisuje teoretická východiska vzdělávání zaměstnanců. V praktické části je zpracována analýza současného systému vzdělávání ve společnosti KOVOSVIT MAS v Sezimově Ústí a podle zjištěných nedostatků podány návrhy na zlepšení.
Education system in the selected organization
Keywords: systém vzdělávání; školení; řízení lidských zdrojů; lidský potenciál; education system; training; human resource management; knowledge potential