Hodnocení vlivů na životní prostředí - případová studie. Prostorové variantní řešení vnitřní výsypky a navazujícího prostoru velkolomu ČSA. - Šrámková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2007)
Vyhodnocení údajů o vývoji krajiny. Vymapování vegetačních typů. Vyhodnocení vlivu prvků avtropogenní zátěže na krajinu a návrh řešení zájmového území.
The avaluation of influences on environment - case study. Spatial variant arrangement of inner dump and connected area of the ČSA mine.
Keywords: lom ČSA; vlivy na ŽP; vegetace; the ČSA mine; influences on environment; vegetation