Hodnocení sklízecí mlátičky JOHN DEERE S 680 s pásovým podvozkem při sklizni obilovin, řepky olejné a kukuřice - Pilát, Jiří (Jihočeská univerzita, 2017)
Náplní této závěrečné bakalářské práce je hodnocení sklízecí mlátičky JOHN DEERE S 680 s pásovým podvozkem při sklizni obilovin, řepky olejné a kukuřice. Literární část práce se v první části zaměřuje na základní konstrukční řešení sklízecích mlátiček. Ve druhé části popisuje sklizeň kukuřice pomocí sklízecích mlátiček, především z technologického hlediska. Praktická část práce se nejprve zabývá metodikou, kde se uvádí postupy a výpočty potřebné k hodnocení sklízecí mlátičky. Dále obsahuje výsledné hodnocení kvality práce sklízecí mlátičky z hlediska ztrát, průchodnosti, kvality drcení a rozptylu posklizňových zbytků, vlivu vlhkosti na sklizeň, spotřeby pohonných hmot, rozbor výkonností a vlivu pásového podvozku na výkonnost sklízecí mlátičky.
Evaluation of the JOHN DEERE S 680 combine harvester with tracked chassis, during harvesting grains, rape and maize
Keywords: sklízecí mlátička; kukuřice; John Deere; náklady; harvester; maize; John Deere; costs