Marketingová komunikace producentů kolových nápojů - Machalová, Marie (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací značek Coca-Cola, Pepsi a Kofola na českém trhu. Cílem práce bylo zanalyzovat a zhodnotit současný stav marketingové komunikace těchto tří značek a za pomoci výzkumu mezi spotřebiteli navrhnout aktivity, které by jim v jejich komunikaci mohly pomoci. Informace od spotřebitelů kolových nápojů těchto tří značek byly sbírány prostřednictvím dotazníkového šetření.
Marketing Communication of Cola-based Beverages Producers
Keywords: Coca-Cola; Pepsi; Kofola; značka; marketingová komunikace; komunikační mix; Coca-Cola; Pepsi; Kofola; Brand; marketing communication; communication mix