Dotace do zemědělství v období 2007-2013 a po roce 2013 - Petrášek, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2014)
Dotace do zemědělství v období 2007-2013 a po roce 2013. Diplomová práce je zaměřena na čerpání dotací do zemědělství s hlubším zaměřením na ovocnářství. V teoretické části diplomové práce jsou popsány dotační tituly a programy, které byly poskytovány zemědělcům a ovocnářům v období 2007-2013. Dále dotace, které jim budou poskytovány po roce 2013. V praktické části je diplomová práce zaměřena na ovocnáře v jižních a západních Čechách, kde je dotazníkovým šetřením zjišťován zájem o dotační tituly, které byly v období 2007-2013 ovocnářům nabízeny, průměrné stáří ovocných stromů, způsob skladování ovoce, typ skladovacího zařízení a způsob prodeje ovoce.
Subsidies to agriculture in 2007-2013 and after 2013
Keywords: Ovocnáři; dotace; přímé platby; program rozvoje venkova; období 2007-2013; Fruiterer; subsidies; direct payments and rural development program for 2007-2013