ANALÝZA LOGISTICKÉHO SYSTÉMU A JEHO OPTIMALIZACE U VYBRANÉHO SUBJEKTU - Deáková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své diplomové práci na téma Analýza logistického systému a jeho optimalizace u vybraného subjektu jsem hodnotila výrobní společnost, která vyrábí křesla do kin a divadel. Po té, co jsem analyzovala a zhodnotila logistické procesy v této společnosti, jsem navrhla jak dílčí, tak i komplexní řešení zjištěných nedostatků. Hlavními optimalizovanými procesy jsou celková evidence a zákaznická péče.
Analysis of the logistic process and its optimization in a chosen subject
Keywords: Výroba; výroba křesel; logistika; supply chain management.; Production; chairs production; logistics; supply chain management.