Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Trhové Sviny - Kroužilová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2021)
Je velice důležité předcházet rizikovému chování dětí a mládeže. Jedním z míst, které se věnuje prevenci rizikového chování dětí a mládeže jsou, nízkoprahovázařízení pro děti a mládež. Cílem mé bakalářské práce je zjistit, jaké je povědomí dětí a mládeže v Trhových Svinech o fungování Nízkoprahového zařízení v Trhových Svinech. Teoretická část mé bakalářské práce vymezuje nízkoprahová zařízení, rizikové chování a jeho druhy, rizikového chování u dětí a mládeže, vliv okolí na adolescenty a streetwork. Svou práci jsem soustředila na žáky druhého stupně Základní školy v Trhových Svinech a studenty víceletého Gymnázia v Trhových Svinech.
Low treshold club for children and youth in Trhové Sviny
Keywords: nízkoprahové zařízení; výchova; rizikové chování; prevence; volný čas.; leisure; low threshold equipment; prevention; risky behavior; upbringing.