Marketingová komunikace nestátních neziskových organizací v oblasti ochrany spotřebitele - Urbánková, Eva (Jihočeská univerzita, 2010)
Na závěr bych chtěla shrnout to, co je patrno z výsledků mé vlastní práce, a to, že činnost SOS, SIC je opravdu některým spotřebitelům velmi vzdálená, může to být způsobeno např. tím, že je využíváno pouze některých marketingových nástrojů, které někdy ne příliš dostatečně informují. Proto byly navrhnuty některé další možnosti, jak využít marketingové nástroje a dostat se tak více do podvědomí spotřebitelů.
Marketing communication of non-state and non-profit organisations in the area of consumer protection
Keywords: nestátní nezisková organizace z hlediska ochrany spotřebitele; marketingová komunikace; marketingové nástroje; spotřebitelé; non-state and non-profit organization in the area of protection consumer; marketing communication; marketing instruments; consumers.