Zabezpečení krizových opatření se zaměřením na epidemii - Pavlová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2022)
Vybrané téma bakalářské práce reagovalo na v současné době stále trvající nákazu virem SARS-CoV-2, která zasáhla většinu států světa. Záměrem práce je poukázat na některé chyby, ke kterým došlo v průběhu řešení krize spojené s výskytem tohoto vysoce nakažlivého viru.
Securing crisis measures with a focus on epidemiological situation
Keywords: Pandemie; Epidemie; SARS-CoV-2; Ministerstvo zdravotnictví; Ministerstvo vnitra; Vláda; Správa státních hmotných rezerv; Krizová opatření; Pandemic; Epidemic; SARS-CoV-2; Ministry of Health; Ministry of the Interior; Government; Administration of State Material Reserves; Emergency Measures