Anabolické steroidy - Štindl, Přemysl (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je podat co nejširší přehled o problematice anabolických steroidů. Věnuje se mechanismu působení, vysvětlení pojmů, historii, důvodům, proč jsou užívány (klady a zápory), využitím v lékařství, dopingovými testy, osobnostem uživatelů a dalším aspektům, které s touto problematikou souvisí.
Anabolic steroids
Keywords: Anabolické steroidy; doping; Anabolic steroids