Affiliate marketing - Šimek, Karel (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou affiliate marketingu a prezentuje ji jako jeden z vhodných moderních marketingových nástrojů pro propagaci produktů a formy podpory prodeje v online prostředí. Práce se zaměřuje především na obecný popis základního principu affiliate marketingu a přípravu a realizaci výzkumu. Hlavním cílem je analyzovat a zhodnotit výhody a nevýhody některých affiliate programů od různých maloobchodníků online. Výsledky analýzy ukazují, že produkty onlinejazyky.cz jsou pro partnerského partnera nejvhodnější, protože přitahují největší počet zákazníků. Práce diskutuje o nejdůležitějších argumentech týkajících se affiliate marketingu a on-line marketingu, který bude použit pro propagaci onlinejazyky.cz a nabízí doporučení pro zlepšení programu na základě výsledků kampaně.
Affiliate marketing
Keywords: affiliate; promotion; online marketing; products; onlinejazyky.cz; affiliate; promotion; online marketing; products; onlinejazyky.cz