Značka kvality Spolehlivá veřejně prospěšná organizace - Sahanová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této práce je identifikovat současnou pozici značky kvality Spolehlivá veřejně prospěšná organizace. Vedlejšími cíli je zhodnotit nastavená hodnotící kritéria, zjistit zájem neziskových organizací v Jihočeském kraji o propůjčení značky a srovnat českou značku kvality neziskových organizací s existujícími zahraničními značkami.
The quality mark "Reliable public benefit organization"
Keywords: kvalita; značka; Národní politika kvality; Program Česká kvalita; nezisková organizace; značka kvality Spolehlivá veřejně prospěšná organizace; dotazník; quality; brand; National Quality Policy; the Czech Quality Programme; nonprofit organization; the quality mark Reliable public benefit organization; questionnaire