Audit v malé společnosti - Fraňková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou účetního auditu. Tato disciplína je v našich podmínkách velmi mladá a stále prochází vývojem. Práce je rozdělena na dvě základní části (teoretickou a praktickou). V teoretické části jsem se zabývala základními otázkami auditu. Jak je definován obecně audit, funkce auditu a právní forma auditu a chronologie auditu. Tyto postupy jsem aplikovala na praktickou část. V praktické části jsem stručně popsala společnost a dle postupů z teoretické části jsem provedla audit celé společnosti.
Audit In The Small Entity
Keywords: Ekonomika; účetnictví; audit; účetní audit; Economics; Book-keeping; Auditing; Auditing of accounts