Individualizované hodnocení nemovitostí - Šeps, Pavel (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem práce je vytvořit aplikaci, která bude schopna vyhledat nemovitosti v dané oblasti na základě požadavků uživatele na potřebu bodů zájmu v okolí nemovitosti. Aplikace porovná požadavky od uživatele se všemi nemovitostmi ve vybraném okolí a výstupem je doporučený seznam nemovitostí s procentuální shodou. Součástí práce je popis funkčnosti aplikace, dokumentace a rešerše stávajících řešení.
Personalized real estate evaluation
Keywords: hodnocení nemovitostí; webová aplikace; mapová data; C#; javascript; API; real estate evaluation; web application; map data; C#; javascript; API