Vytvoření a aplikace počítačového programu pro hodnocení herního výkonu hráče v utkání volejbalu. - Nešická, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním úkolem této bakalářské práce je vytvoření a aplikace počítačového programu pro hodnocení herního výkonu hráče v utkání volejbalu. Práce se skládá ze dvou částí, z teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na základní údaje o volejbalu (historie, charakteristika, systematika, herní výkon a jeho hodnocení). V praktické části je znázorněn postup při tvorbě a aplikaci programu. Praktická část také obsahuje přehled výsledků družstva TJ Spartak Polička v sezóně 2010/2011. Program by měl zpřístupnit a zjednodušit hodnocení herního výkonu i týmům výkonnostní a mládežnické kategorie.
Creation and Application of Software for the Evaluation of Players Game
Keywords: četnost; herní výkon; hodnocení; úspěšnost; volejbal; frequency; player's performance; evaluation; effectivity; volleyball