Hypotéka - sankční poplatky za předčasné splacení - Zemanová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2009)
V práci porovnávám 5 českých bank a 3 ze Slovenska z pohledu podmínky sankční poplatky za předčasné splacení hypotéky.
Mortgage loan - penalties for preterm quittance of mortgage loan
Keywords: hypotéka; fixace úrokové sazby; splatnost hypotéky; sankční poplatky; mortgage loan; fixation of the interest rate; loan maturity; penalties for preterm quittance of mortgage loan