Využití mystery shoppingu jako nástroje hodnocení procesů poskytování služeb ve vybraných ubytovacích zařízeních - Kočová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou a problémy využívání mystery shoppingu ve vybraných ubytovacích zařízeních. Cílem bylo navrhnout možnosti efektivnějšího využití mystery shoppingu jako nástroje hodnocení procesů služeb ve vybraných ubytovacích zařízeních.
The use of mystery shopping as an instrument of evaluation processes to provide services in selected accomodation facilities
Keywords: mystery shopping; ubytovací zařízení; ubytovací služby; dotazníkový výzkum; mystery shopping; accommodation facilities; accommodation services; questionnnaire research