Multikulturní péče o ženu při porodu - Šabatková, Petra (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematiku multikulturní péče o vietnamské, romské a muslimské rodičky a vztah u těchto žen k těhotenství a porodu. Je vypracovaná jako práce teoretická, a to za pomoci vědeckých metod návrhu, demonstrace a explanace a na podkladě odborné české i zahraniční literatury.
Multicultural care of woman during childbirth
Keywords: porodní asistentka; multikulturní péče; vietnamská žena; muslimská žena; romská žena; porod; midwife; multicultural care; the Vietnamese woman; the Muslim woman; the Romani woman; childbirth