Ochrana svědka - Fučík, Richard (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou ochrany svědka v souvislosti s trestním řízením v České republice po roce 2001, kdy vešel v platnost nový zákon na ochranu svědka č. 137/2001 Sb. Shrnuje všechny dostupné možnosti právní ochrany svědka a popisuje možnosti ochrany podle uvedeného zákona.
Wardship witnes
Keywords: utajený svědek; změna identity; z.č. 137/2001 Sb.; § 55; odst.2 tr.ř.ochrana svědka