Požadované a výstupní kompetence pedagoga volného času jako absolventa Teologické fakulty Jihočeské univerzity - Odleváková, Irena (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá studiem oboru Pedagogika volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity. Po vymezení základních pojmů nás nejprve seznamuje s možnostmi, jak a kde je možné pedagogiku volného času, jako obor, v České Republice studovat. Zároveň věnuje pozornost tomu, čím je pedagogika volného času na TF specifická a jakými kompetencemi student disponuje po absolvování předmětů, jež TF nabízí. Získané kompetence poté porovnává s kompetencemi, které jsou v pedagogické praxi vyžadované.
The free time teacher?s required and final competencies as a graduate at the Theological Faculty of the University of South Bohemia
Keywords: pedagogika volného času; pedagog volného času; výchova; volný čas; kompetence; studium; absolvent; Teologická fakulta; leisure studies; free time teacher; education; free time; competencies; study; graduate; Theological Faculty