Proces Augustin Machalka a spol. - Cvrček, Jiří (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce analyzuje a popisuje roli novoříšského opata Augustina Antonína Machalky v politickém procesu Machalka a spol.
The trial Augustin Machalka a spol.
Keywords: Katolická církev; politické procesy; komunismus.; Catholic church; political trials; communism.