Výuková sestava pro práci s mikrokontroléry AVR Atmel - Kubeš, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a výrobou výukové stavebnice s mikrokontrolérem AVR Atmel. Tato stavebnice obsahuje procesorovou desku a moduly, které se k desce budou připojovat. Popisuje softwarové vybavení potřebné k návrhu a naprogramování mikrokontroléru a technologické postupy pro vytvoření stavebnice. Také v ní najdeme základní teoretické znalosti pro práci s mikrokontrolérem ATmega8535. Stavebnice spolu s diskem, na kterém budou nahrána veškerá schémata, obrázky a programy mnou vytvořené, budou přiloženy k diplomové práci.
Educastion kit for working with microcontrolers AVR Atmel
Keywords: Atmel; AVR; STK500; Bascom; Eagle; výuková stavebnice; výroba DPS; programování; program; schéma; port; ATmega8535; modul; Atmel; AVR; STK500; Bascom; Eagle; edukation kit; DPS production; programing; program; scheme; port; ATmega8535; module