Family - mainstreaming v českobudějovickém regionu - Mazáková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
V této práci jsem se zaměřila na běžnou fungující rodinu a na nekomerční služby na podporu těchto rodin. Tyto služby jsou poskytovány na regionální úrovni, čili na úrovni krajů a obcí, které mají lepší přehled o tom, co je v jejich regionu žádoucí a potřebné. Hlavním cílem této práce je zmapovat tyto služby v českobudějovickém regionu. Dílčím cílem je zjistit od poskytovatelů využití těchto služeb a zjistit názor odborné veřejnosti na existenci těchto služeb.
Family-mainstreaming in the České Budějovice region
Keywords: aktivity k podpoře rodiny; českobudějovický region; nekomerční služby na podporu rodiny; regionální rodinná politika; rodina; non-commercial services which support families; region of Ceske Budejovice; Activities of Supporting Families; regional family policy; family