Srovnání úrovně vybraných pohybových schopností dětí mladšího školního věku v individuálním sportu v boxu a kolektivním sportu ve fotbale - Šejdová, Jana (Jihočeská univerzita, 2022)
Jedná se o srovnání úrovně pohybových schopností dětí mladšího školního věku pomocí testovací baterie UNIFITTEST (6-60) a následné vyhodnocení experimentu.
Comparison of the level chosen physical abilities of younger school-age children in individual sport in boxing and in collective sport in football
Keywords: fotbal; box; unifittest (6-60); testovací baterie; výkonnost; mladší školní věk; pohyb; sport; kolektivní sport; individuální sport; srovnání