Trend "Kidult" a jeho souvislost s trávením volného času - Dřevová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce pojednává o trendu kidult a jeho souvislosti s trávením volného času. V první kapitole se zabývá pojmy životní styl, volný čas, leisure, dětstvím a dospělostí. Druhá kapitola propojuje významnost volného času v kontextu životního stylu. Ve třetí kapitole pak představuje články zabývající se trendem kidult a napomáhá k objasnění tohoto pojmu. Čtvrtá kapitola se věnuje významnosti volného času pro utváření trendu kidult a jsou vysloveny hypotézy.
Trend "Kidult" and its relationship with leisure time
Keywords: kidult; životní styl; volný čas; leisure; mládí; dospělost; kidult; life style; leisure time; youth; adulthood