Analýza uplatňování logistiky v poniku HUPERZ, s.r.o. - Šablatúrová, Lívia (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu výroby a dalších procesů navázaných na logistické činnosti ve vybrané společnosti, která se zabývá zpracováním dílů pro automobilový průmysl. V úvodní části jsou shrnuty základní teoretické principy a pojmy z dané oblasti. Hlavní část práce je zaměřena na samotnou analýzu s cílem odhalit nedostatky současné situace. Z výsledků analýzy jsou dále navrženy možnosti na racionalizaci a zefektivnění řízení výroby, toku materiálu a informačního systému.
Analysis of application of logistics in the company HUPERZ, s.r.o.
Keywords: logistika; materiálový tok; skladování; řízení výroby; Logistic; Material flow; Storage; Production Management