Vybraná tvorba Pavla Čecha ve volnočasové výchově ke čtenářství - Kučerová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem bakalářské práce je představení tvorby Pavla Čecha (ilustrátor, tvůrce komiksů a autorských knih) a využití vybrané tvorby ve volnočasové výchově ke čtenářství. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část představuje životopis, tvorbu autora, získaná ocenění, preferovaný literární žánr a vybrané metody zvolené pro konkrétní práci s textem. Praktická část je zaměřena na projekt O čertovi, který slouží k rozvoji čtenářství v mateřské škole.
Selected Works of Pavel Čech in Leisure Education for Reading
Keywords: Pavel Čech; vybraná tvorba; volnočasová výchova; čtenářství; projekt; Pavel Čech; selected works; leisure education; reading; project