Nové směry v řízení lidských zdrojů a podniková kultura - Bardovcy, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této diplomové práce bylo specifikovat rozhodující vlivy působící při formování podnikové kultury v souvislosti s novými směry v řízení lidských zdrojů ve vybrané firmě.
New trends of managing human resources and companie´s culture
Keywords: Vzdělávání; učení se; podniková kultura; zaměstnanci.; Educating; learning; companie´s culture; staff