Vliv 7-oxo-dehydroepiandrosteronu na produkci cytokinů izolovanými lidskými leukocyty - Bartošová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Produkce cytokinů IL-1, IL-6 a TNF alfa byla stanovována po inkubaci izolovaných lidských cytokinů s různými koncentracemi 7-oxo-dehydroepiandrosteronu při in vitro podmínkách
Effect of 7-oxo-dehydroepiandrosterone on cytokine production in human mononuclear cells
Keywords: 7-oxo-DHEA; cytokiny IL-1; IL-6; TNF alfa; horečka; 7-oxo-DHEA; cytokines IL-1; IL-6; TNF alpha; fever