Testování proudového chrániče řady PFIM - Kotrba, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato práce se zabývá popisem funkce, konstrukce a testování proudových chráničů. Cílem práce je shrnout nejdůležitější vlastnosti proudových chráničů, popsat konstrukci, poskytnout ucelený obraz jejich užití a rozebrat testování elektrických a mechanických parametrů jak ve výrobě, tak v provozu (revizní zkoušky). V závěru práce se nachází záznam o provedení elektrického měření proudových chráničů, který potvrzuje vlastnosti proudových chráničů rozebírané v této práci.
Testing of function of Residual Current Circuit Breaker PFIM
Keywords: proudový chránič; testování proudových chráničů; konstrukce proudového chrániče; RCD; residual current device; testing; construction of residual current device