Analýza vybraných značek z programu Česká kvalita (hračky) - Trnka, Michal (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá představením a následnou analýzou vybraných značek z Programu Česká kvalita pro hračky. Program Česká kvalita podporuje prodej kvalitních výrobků a služeb objektivně ověřených třetí nezávislou stranou. Zahrnuje celkem 17 značek kvality, z čehož jsou 2 určeny pro sortiment hraček. Jedná se o značky Bezpečná a kvalitní hračka a Bezpečné hračky. Analýza se opírá o výsledky dotazníkového šetření prováděného u výrobců hraček a správců jednotlivých značek. V závěrečné části jsou formulovány závěry s vymezením silných a slabých stránek daných značek kvality a Programu Česká kvalita s předložením návrhů na zlepšení ve zkoumané oblasti.
The anylysis of selected labels of the Czech quality programme(toys)
Keywords: kvalita; hračka; bezpečnost hraček; Program Česká kvalita; značky kvality; quality; toys; safeness of toys; the Czech quality program; marks of quality