Cenová analýza zakázky a vyhotovení DMT - Bulinová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Téma této diplomové práce je ?Cenová analýza zakázky a vyhotovení DMT?. Jejím cílem je cenová kalkulace zakázky. Cenová analýza zakázky se týká kompletního zaměření a vyhotovení polohopisného a výškopisného plánu a DMT, od počáteční rekognoskace terénu až po jeho předání investorovi. Cena zakázky a vyhotovení polohopisného a výškopisného plánu a DMT byla provedena dle ceníku firmy, která se touto zakázkou od počátku zabývala. Jedná se o malou firmu Geoplan Plzeň. Zaměření a vyhotovení zakázky bylo řešeno v mé bakalářské práci. Jejím cílem bylo vyhotovit digitální model terénu (3D model) a zhotovení vrstevnicového plánu zájmového území. Součástí zpracování práce bylo geodetické zaměření zájmové lokality elektronickou tachymetrií.
Price analysis and preparation of contract DMT
Keywords: cena; podnik; data; aspekty; digitální model; price; business; data; aspects; digital model