Smrt a umírání v domově pro seniory Pohoda Netolice - Křenek, Josef (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá fenoménem smrti a umírání. Práce se snaží porovnat zjištěné poznatky z vlastního výzkumu provedeného v Domově pro seniory Pohoda Netolice a Centra sociální pomoci ve Vodňanech a výsledků z odborné literatury. Cílem práce bylo zjistit, jak pracovníci domova pro seniory vnímají smrt a umírání
Death and dying in a home for the elderly Being Netolice
Keywords: smrt; umírání; paliativní péče; euthanasie; domov pro seniory.; death; dying; palliative care; euthanasia; home for the elderly.