Optimalizace geodetických prací v průběhu a po ukončení projektu komplexních pozemkových úprav. - Plachý, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce má za úkol shrnout současné postupy komplexní pozemkové úpravy v ČR, se zaměřením na geodetické činnosti. Zabývá se postupně jednotlivými geodetickými činnostmi a komentuje problémy, které při nich obvykle vznikají. Jsou zde rozvedeny i další možná využití geodetických výstupů. Pro přehled jsou zde shrnuty i další fáze komplexní pozemkové úpravy. Harmonogram činností při KPÚ pak ukazuje, jak na sebe jednotlivé fáze navazují
Optimisation of geodetic tasks during and after finishing of land consolidation project.
Keywords: pozemková úprava; geodetická činnost; digitální katastrální mapa; harmonogram; land consolidation; geodetic tasks; digital cadastral map; harmonogram